12/6/17

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ



















Μια ακόμη ξεχωριστή μέρα για τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου στην Κρέντη. Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η σχολική χρονιά, χθες Κυριακή των Αγίων Πάντων, 11 Ιουνίου 2017, παιδιά και γονείς βρεθήκαμε στο χώρο του Σχολείου, όπου για ένα τρίωρο περάσαμε μοναδικές στιγμές με φαγητό, γλέντι και ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες. Με την φροντίδα της πρεσβυτέρας και των γυναικών, αλλά και την μαεστρία στο ψήσιμο των σουβλακιών, του εκλεκτού συγχωριανού μας Χρήστου Π. Λάππα, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κρέντη, ετοιμάστηκε η τράπεζα αγάπης που είχε απ όλα τα καλά του Θεού.



Τα σουβλάκια πεντανόστιμα και καλοψημένα, όπως οι πίτες και οι κεφτέδες που προσφέρθηκαν στο τραπέζι. Το κέρασμα άφθονο σε αναψυκτικά και στη συνέχεια χορός και κέφι από μικρούς και μεγάλους στο χώρο του Σχολείου. Το μικρό αυτό γιορτάσι που τίμησαν οι περισσότεροι γονείς των παιδιών μας, ολοκληρώθηκε με αγώνες ποδοσφαίρου, πρώτα των μικρών και μετά των μεγαλυτέρων σε ηλικία παιδιών. Το σκορ δε μας ενδιαφέρει, όμως όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα, αφήνοντας υποσχέσεις για μεγάλες μεταγραφές στα επόμενα χρόνια!!!
Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων την παράσταση έκλεψαν οι αγώνες μπάσκετ 3Χ3 γυναικών και ανδρών, όπου δόθηκαν μάχες και ξεδιπλώθηκαν σπουδαία ταλέντα!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά μας, που δίνουν πνοή ζώσα στο χωριό μας με τις πάμπολες και σοβαρές δραστηριότητές τους, τους καλούς γονείς και τον αγαπητό συγχωριανό μας κ. Χρήστο Π. Λάππα για την ουσιαστική συμμετοχή του στην  όμορφη αυτή γιορτούλα μας. Χρόνια πολλά σε όλους και ραντεβού στις 20 Αυγούστου στην πλατεία Κρέντης, όπου θα λάβει χώρα η ετήσια καθιερωμένη πλέον γιορτή του Κατηχητικού μας Σχολείου με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά μας Τμήματα, με έκθεση ξυλογλυπτικής και αγιογραφίας, με αναβίωση παλαιών εθίμων και δρώμενων του τόπου μας και όπως πάντα με γλέντι του παλιού καλού καιρού.