19/12/17

Στις 3 Ιανουαρίου 2018, η Χριστουγεννιάτικης Γιορτή του Κατηχητικού μας Σχολείου

Με τα παιδιά – παπαδάκια του Κατηχητικού μας Σχολείου, που είναι πάντα δίπλα μου, σε κάθε Θεία Λειτουργία αλλά και στις ακολουθίες που τελούνται στην Ενορία μας. Μεγάλη ευλογία τα παιδιά του Κατηχητικού μας, που αυτές τις μέρες, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιανουαρίου 2018, στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό μας Κέντρο.

  Στην ετήσια, καθιερωμένη αυτή Γιορτή μας, τα παιδιά μας, θα παρουσιάσουν ένα υπέροχο πρόγραμμα, με τραγούδια, κάλαντα και ποιήματα, ενώ κάποια από αυτά θα διαβάσουν σπάνια χριστουγεννιάτικα διηγήματα.
Επίσης κατά την διάρκεια της γιορτής, τα κορίτσια του Κατηχητικού, υπό τις οδηγίες της πρεσβυτέρας, θα παρουσιάσουν στους παρευρισκόμενους, την διαδικασία παρασκευής του πρόσφορου, ετοιμάζοντας εκείνη την ώρα τα πρόσφορα για την εορτή των Θεοφανείων. Την εκδήλωσή μας, εκτός απρόοπτου θα ευλογήσει ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, ιερείς της περιοχής και φυσικά άπαντες οι γονείς των παιδιών και κάτοικοι του χωριού.







Μετά το πέρας της χαρούμενης και ζεστής αυτής ενοριακής γιορτής, θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά δώρα και θα ακολουθήσει τράπεζα αγάπης σε όλους, με χριστουγεννιάτικα εδέσματα, που θα ετοιμάσουν οι μητέρες των παιδιών, συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής.   ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ